Nykyiset ja uudet asiantuntijat kohtaavat

Digikyvykkyyksiä nostamassa

Digikyvykkyyksien nosto ja paikkaus on helppoa: yrityksen asiantuntija tunnistaa tarpeen uudelle tiedolle ja hän kääntyy korkeakoulujen Digikyky-palvelujen puoleen. Palvelut on suunniteltu sopimaan arjen työn tekemisen tarpeisiin ja tilanteisiin. Palvelut täydentävät erinomaisesti muita koulutus- ja yritysten ja korkekoulujen yhteistyömalleja. Palvelut ovat myös mahdollisimman resurssiviisaita yrityksille ja korkeakouluille.

Karavaani

Vastaus ongelmaasi voi olla juuri nyt aiheena luennolla. Karavaani tuo sinut tämän tiedon äärelle ja hoitaa käytännön asiat. Se tukee keskustelua asiantuntijoiden kanssa ja varmistaa vastauksen löytymisen. Jos uusia tarpeita ilmenee, niin keskustellaan jatkotoimista. Paikan päällä tai etänä.

Kokeile&Kysy

Kokeilijoille ja kysyjille! Innostunutta keskustelua käytännön eri näkökulmista. Tässä voi silmät aueta arjen dialogin pyörteessä, jos olet valmis haastamaan ymmärryksesi. Asiantuntevasti fasilitoitu tapahtuma asiaan sitoutuneille oppijoille. Kaikki oppivat ketterästi.

MatchMaking

Tässä ollaan pienellä porukalla rajatun käytännöllisen aiheen parissa. Sinulla tapaus- tai henkilökohtaisia digikykykysymyksiä, osallistujilla halu ja taito etsiä vastauksia. Täsmäverkostoituminen huipussaaan ja parhaat vapaat resurssit käytettävissä.

Into360

Luo koulutusmateriaalia 360-videokuvan ja VR-lasien avulla. Materiaalin tuottaminen ja editointi yllättävän kätevää, tuloksena vaikuttava paketti laaja-alaiseen käyttöön. Immersio on ihmeellinen asia. Tutustu 3D-tulostuspilottiimme alla olevista linkeistä.

Digikyvykkyyden nostoja – katso esimerkit

  1. Karavaani
  2. Kokeile&Kysyja UTU-uutinen.
  3. MatchMaking
  4. Into360 ja pilottimme 3D-koulutusmateriaali

Digikyvykkyyden viitekehys

Katso 360-video tuloksistamme ja loppuraporttimme (TUCS National Series).
Keskeiset käsitteet digikyvykkyyksien nostossa ja paikkauksessa ovat:

  1. Dialogi
  2. Tapaus- ja henkilökohtaisuus
  3. Mikro-oppiminen
  4. 360-vr-teknologia

Digikyvykkyyden nostopalvelut on luotu 6Aika:Digikyvykkyys -hankkeessa ESR-rahoituksella.

Kiinnostaako Karavaani, Kokeile&Kysy, MatchMaking tai Into360!

Jos tarvitset uutta tietoa ja uusia tuloksia ja haluat nostaa digikykyjäsi yhteistyössä osaajien, työnantajien ja korkeakoulujen kanssa, mutta et ole varma miten päästä alkuun, niin ota yhteyttä. Me autamme! Lisätietoja: Antti Tuomisto, 040-7371533, antti.tuomisto@utu.fi