Backstage as a Service

Backstage on yrityksen henkireikä korkeakoulumaailmaan

Kun muut keinot eivät ole vaihtoehto: ota Backstage! Backstage on menetelmä, jossa osaajat, työnantajat ja korkeakoulut tekevät yhteistyötä itsensä ja toimintansa kehittämiseksi. Rima onnistumiselle asetetaan korkealle, muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti eikä epäonnistumisia pelätä. Tekemättä jättäminen ei ole vaihtoehto. Kun ryhdytään hommiin, niin saadaan tutkittua tietoa päätöksentekoa varten. Ja polku kirkastuu ja matka jatkuu!

Osaaja

Osallistu Backstage-pajaan tai tilaa oma! Näytä osaamistasi ja lisää sitä monialaisessa tiimissä. Paikan päällä tai etänä.

Yritys

Laita tekemätön työ ja tutkimaton asia Backstagelle. Ratkaisuja ja tekijöitä tiedossa. Pidä rima korkealla, rutiinijutut muualle.

Korkeakoulut ja kouluttajat

Siirrä tutkimustietoa suoraan yrityksiin ja osaajiin työelämälähtöisissä pajoissa. Osallistu ja lainaa tutkijanaivosi tunniksi!

Fiksu käyttää tutkimusta! Backstagessa hyödynnetään tutkittua tietoa. Lähes kaikkea on tutkittu! Kokeile englanninkielisillä hakusanoilla, mitä Scholar-haku löytää haluamastasi aiheesta:

“If you don’t fail at least 90 percent of the time,
you’re not aiming high enough”
Alan Kay

Prosessi – BaaS tukee koko matkan

  1. Ota rohkeasti yhteyttä, haemme oikeat korkeakoulukumppanit
  2. Projektin määrittely yrityksen ja korkeakoulun edustajien kesken
    (osallistuvat osaajat jo mukana jos mahdollista)
  3. Osaajien haku ja tiimin muodostus, tavoitteiden tarkennus. Huom! Yksikin osaaja voi riittää! Tärkeintä on tekeminen!
  4. Kehitytään yhdessä, tehdään tulosta ja päätetään jatkotoimenpiteistä.
  5. Tuloksena saat: i) uusia juuri sinulle luotuja polkuja miten jatkaa kehitystoimia eteenpäin, ii) uutta tapauskohtaista tietoa kätevästi, iii) uusia osaajia sekä iv) korkeakouluverkoston uudet ketterät toimintatavat ja toimijat!

“Entrepreneurship is action.”
– Robert Wuebker

Backstage-viitekehys

Backstage-viitekehyksessä osaajat, yritykset ja korkeakoulut muodostavat yhdessä ryhmän, joka ratkaisee asetettuja haasteita ja kehittää tarkasteltavana olevaa toimintaa. Pääpaino tekemisessä ja tapauskohtaisuudessa: sinussa, kollegoissasi, meissä! Kyse on yhdessä tekemisestä ja toisten tukemisessa parhaiden käytettävissä olevien resurssien avulla. BaaS on linjassa mm. Berkeleyn yrittäjyysoppien kanssa: luodaan yhdessä sopivia vaihtoehtoisia polkuja, joista voit valita uuden tiedon avulla parhaan jatkotoimia varten.

Backstage on luotu 6Aika:Näyttämöt ja Kasvunpajat -hankkeessa ESR-rahoituksella.

Tilaa Backstage!

Jos tarvitset uutta tietoa ja uusia tuloksia ja haluat tehdä yhteistyötä osaajien, työnantajien ja korkeakoulujen kanssa, mutta et ole varma miten päästä alkuun, tilaa alta Backstage as a Service. Haemme oikeat kumppanit ja autamme tekemisessä alkuun.