• PALVELUMME YRITYSTEN ERI TARPEISIIN.

  • Turkulaiset korkeakoulut tarjoavat yrityksille ja yhteisöille yhteisen Korkeakoulukumppani-palvelun kautta keskitetyn väylän paikallisten korkeakoulujen palveluihin. Korkeakoulujen yhteistyön ansiosta eri korkeakoulujen asiantuntemuksen ja palvelujen kirjo avautuu yhden polun päästä, josta yritysten on helppo saada asiantuntija tai opiskelija avuksi laajasta korkeakouluverkostosta.
  • Korkeakoulukumppani-palvelu on suunniteltu yrityksille tehtäviä tutkimus- ja selvitysprojekteja varten ja se tarjoaa täysin räätälöidyn mahdollisuuden yrityksen ja korkeakoulun yhteistyölle.

  • Korkeakoulukumppani tarjoaa apua ja uusia ideoita tutkimushankkeisiin, tuotekehitykseen sekä muihin yrityksesi ongelmiin toimialasta riippumatta. Yrityksen tarpeisiin räätälöity projekti toteutetaan joko yhden tai usean korkeakoulun yhteistyöprojektina.
  • Korkeakoulukumppani koostaa optimaalisimman tiimin ratkomaan haasteita, joita yrityksellä on ratkottavana. Yrityksille ja yhteisöille opiskelijaprojekti on loistava tapa päästä mukaan tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden kohtaamisiin sekä verkostoitua tulevaisuuden huippuosaajien kanssa.

6400

uutta tutkintoa vuosittain.

40 000 +

korkeakoulu-opiskelijaa

6

korkeakoulua

170

kouluttautumis-
vaihtoehtoa

170

alalta asiantuntijuutta